تلفن : 88864772  |  فکس : 88319252  |  تلفن : 88864776

داروهای آرامبخش که شامل فنوباربیتال، کلرودیازپوکساید، دیازپام، فلورازپام، اکسازپام، لورازپام، تمازپام، آلپرازولام (زاناکس)، کلونازپام، و زولپیدم هستند، استفاده پزشکی دارند و بعنوان داروهاي ضداضطراب، ضدتشنج و خواب‌آور مورداستفاده قرار مي‌گيرند.

مصرف کم این داروها با دوز درمانی برای افرادی که نیازمند به تجویز آن هستند موجب رخوت، خواب­آلودگی، بهبود تشنج، و شلی عضلات می­گردد؛ در نتیجه در درمان مشکلات و اختلالات متفاوتی مانند تشنج، اختلال اضطرابی فراگیر، پانیک، ترس از جمعیت، وسواس، اختلال استرس پس از سانحه، و بی­خوابی مورد استفاده قرار می­گیرند. در صورتی که این داروها تحت نظر پزشک و بصورت کوتاه­مدت مصرف شوند، موجب اعتیاد نمي­شوند؛ وابستگی زماني بوقوع مي‌پيوندد كه فرد بدون تجويز پزشك اقدام به مصرف نماید و يا بدون اجازه دوز و يا طول مدت مصرف را افزایش دهد.  

مصرف خودسرانه این داروها (بخصوص انواع قوی­تر آنها مانند فنوباربیتال، زاناکس، لورازپام، و کلونازپام) عوارض خطرناکی بدنبال دارد و موجب اعتیاد می­گردد. این افراد در زمان مصرف دچار خواب­آلودگي، اختلال شدید حافظه، ناتوانی در تفكر و قضاوت، بي­ثباتي حرکتی و اشكال در ايستادن و راه رفتن،تغييرات خلقي، تكلم كند و نامفهوم، كاهش فشارخون هنگام بلندشدن، ضعف تنفس، اختلال در عملکرد جنسی، مهارگسیختگی (انجام یا بازگوکردن مسایلی كه در مواقع معمول شرم­آور هستند)، ناآگاهی به زمان و مکان، اختلال روان­پریشی (توهم و افکار هذیانی)، و گاه برعکس بی­قراری، عصبانیت شدید و پرخاشگری می­گردد. رانندگی و انجام کارهای دقیق در شرایط مصرف فوق­العاده خطرناکند و در بسیاری از مواقع منجر به سانحه می­گردند. مصارف زیاد می­تواند خطرناک باشد و (بخصوص در مورد فنوباربیتال) منجر به اغما و مرگ گردد. مصرف طولانی­مدت این داروها عوارض پایدار و شدیدی دارد. این داروها پس از مدتی بی­خوابی، و زوال عقل (دمانس) غیرقابل­برگشت ایجاد می­کند.

ترک داروهای آرامبخش در افراد وابسته خطرناک است و اقدام خودسرانه به ترک می­تواند منجر به تشنج و مرگ گردد؛ در نتیجه اقدام به ترک (همانند ترک الکل) حتماً باید زیر نظر پزشک مجرب صورت گیرد. افرد پس از قطع ناگهانی دوز بالای این داروها معمولاً دچار اختلالات خواب، تحریک­پذیری، اضطراب و بی­قراری، پرخاشگری، تهوع يا استفراغ، تپش قلب، لرزش، عصبانیت، احساس لرز، حساسیت به سروصدا و نور زیاد، سردرد، افکار بدبینانه، سفتی عضلات توهمات يا خطاهاي حسي بينايي می­گردند.

اطلاعات تماس

    • ایران - تهران - میدان هفت تیر - ابتدای خیابان بهار شیراز - جنب داروخانه دکتر ولی زاده - پلاک 189 - طبقه اول - واحد 2


این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

https://t.me/aftabmehrvarzi

https://www.instagram.com/aftabmehrvarzi

درباره کلینیک آفتاب مهرورزی

مرکز درمان سوءمصرف مواد آفتاب مهرورزی با هدف ارتقای دانش بالینی و ارایه درمان نمونه در سوء مصرف و وابستگی به مواد و مداخله در سایر رفتارهای اعتیادی زیرنظر اساتید و صاحب­نظران حوزه اعتیاد کشور در سال 1387 تأسیس شده ... ادامه جزئیات

تلفن های جدید کلینیک آفتاب مهرورزی


تلفن : 88864772
تلفن : 88864776
تلفن : 88864797

------------------------

فکس : 88319252

Scroll to top