- نوشته شده توسط مدیرت وب سایت
اهداف مرکز
- ارتقای سطح کیفی درمان اعتیاد
- آموزش و پیشگیری
- حمایت از خانواده های آسیب دیده اعتیاد
- ارایه خدمات تخصصی در حوزه اعتیاد
- بهبود و ارتقای سطح زندگی افراد درگیر اعتیاد
- مطالب اخیر
- تحریک جریان مستقیم بین جمجمه ای یا Transcranial Direct Current Stimulation چیست؟
-
تحریک جریان مستقیم بین جمجمه ای (tDCS) یک شیوه درمان نورونی است که با استفاده از جریان الکتریکی مستقیم خفیف باعث ایجاد تغییرات نورونی می شود. اثرات آن به علت قطبی سازی مربوط به تحریک است. تحریک آندی باعث افزایش تحریک پذیری قشر مغز و تحریک کاتدی ...
- هشدار درباره عوارض مخدر جدیدی به نام "دستمال"
-
سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر نسبت به خطرات و عوارض مخدر صنعتی NPS که این روزها نوعی از آن تحت عنوان "دستمال" خبرساز شده است، هشدار داد.
- عادات و کارهای مضر برای افسردگی
-
هیچکس افسردگی را انتخاب نمیکند اما این بدان معنا نیست که شما کنترلی بر روی این اختلال ندارید و نمیتوانید شرایط موجود را تغییر دهید. این اختلال ۳۵۰ میلیون نفر را تحت تاثیر خود قرار داده است. اگرچه شما میتوانید با شرایطی همچون ورزش، درمان شناختی، ...
- دردهای روان تنی Psychosomatic Pain
-
کلمه سایکو سوماتیک psychosomatic از دو واژه مختلف گرفته شده است. ” سایک psyche ” به معنی ذهن و ” سوما soma ” به معنی بدن. بنابراین یک اختلال سایکوسوماتیک (روان تنی) با علائم فیزیکی ای مشخص می شود که هیچ دلیل پزشکی ای نمی توان برای آن پیدا کرد.
- دیسپراکسیای رشدی
-
اختلال هماهنگی رشدی (developmental coordination disorder) یا DCD که با عنوان دیسپراکسی یا دیسپراکسیای رشد و نموی (dyspraxia) نیز نامیده می شود، با عنوان سندرم کودک دست و پا چلفتی شناخته شده است.
- جان بالبی و سبک های دلبستگی
-
جان بالبی (۱۹۹۰-۱۹۰۷) به طور منظم و منسجم به مطالعه و بررسی رابطه کودک با مادر یا مراقب اش که به آن عنوان “دلبستگی” داده، پرداخته و تأکید می کند که هیجان ها جزو اساسی دلبستگی هستند.
- افسردگی در کودکان
-
افسردگی یکی از اختلالات نسبتا شایع روانپزشکی است که در دسته اختلالات خلقی قرار می گیرد. در این اختلال، خلق فرد پایین بوده و علاقه و تمایل خود را به کارها و فعالیت هایی که قبلا انجام میداده، از دست می دهد. همچنین عملکرد روزانه اش مختل شده و این شرایط ...
- میسوفونیا چیست؟
-
بعضی افراد با شنیدن کوچکترین صداها در اطراف خود عصبی میشوند. دانشمندان دریافتهاند که دلیل این عصبانیت، تفاوت در ساختار و عملکرد مغز آنها است. صدای جویدن، هورت کشیدن، روی میز زدن یا وزوز کردن دیگران میتواند بعضی افراد را کلافه کند.
- اعتیاد رفتاری چیست؟
-
اعتیاد رفتاری به رفتاری اجباری وسواس مانند گفته می شود که فرد مبتلا نمی تواند آن را کنترل کند و با وجود آسیب های که به خود وی و دیگران می رساند نمی تواند فقط با اراده خود از آن دست بردارد.
- خات (قات)
-
گیاه Khat با نام علمی Catha edulis گیاه گلداری است به ارتفاع 2 تا 12 فوت (هر فوت معادل 30.5 سانتیمتر) که بومی بخش گرمسیری شرق آفریقا و شبه جزیره عربستان می باشد. خات از سال ۱۹۷۳ توسط سازمان جهانی بهداشت نوعی ماده اعتیاد آور محسوب شده و در منطقه ...