تلفن : 88864772  |  فکس : 88319252  |  تلفن : 88864776

عضو هيئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران با اشاره به عوارض اعتياد بر سلامت افراد، گفت: اعتياد والدين به مواد مخدر سبب افزايش احتمال ايجاد بيماری‌های مادرزادی و سرطان در نوزادان می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری اعتیاد و به نقل از روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، پريدخت نخستين داوري بيان داشت: نوزادانی که مادران آنها به مواد مخدر معتاد هستند، آسیب زیادی برايشان ايجاد می‌شود. به طور مثال نارس به دنیا می آیند، یا وزن و قدشان کمتر از حالت معمول است و به طور كلی احتمال ايجاد بيماری‌های مادرزادی زيادی همچون مشكلات قلبی و سرطان در نوزادانی كه مادران معتاد داشته‌اند، وجود دارد. وی با اشاره به اينكه آمارهای دقيقی در كشور در مورد بيماری‌های مادرزادی و يا اعتياد مادران باردار وجود ندارد، افزود: براساس تحقيقات جهانی حتی نوزادانی كه والدين آنها استعمال سيگار دارند با مشكلات مادرزادی بيشتری نسبت به ساير نوزادان همراه می‌شوند بنابراين می‌توان گفت، ميان اعتياد مادر و سلامتی نوزاد و جنين ارتباط مستقيم وجود دارد بنابراين بايد والدين نسبت به اين مسائل آگاهی داشته و توصيه‌های لازم براي ترك هرچه سريعتر مواد مخدر و بهبودی كامل رعايت كنند.

عضو هيئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران تصريح كرد:از طرفی اعتياد مادر موجب عدم انجام وظايف مادری می­شود و فرزندان يک مادر معتاد از ابراز احساسات و عواطف مادری محروم بوده و به فکر رفع نيازهای عاطفی و روانی خود در بيرون خانواده می­شوند. همچنين به جهت ارتباط مستمر مادر با فرزندان، ميزان اثرگذاری او بر افکار، اخلاق و رفتار فرزندان بيش از پدر بوده و تأثيرات منفی اعتياد مادر بر فرزندان مضاعف است.

داوری با اشاره به اينكه نقش پدر در تحكيم پايه‌های خانواده نيز غيرقابل انكار است، گفت: پدر به عنوان سرپرست، برای فرزندان به عنوان الگو شناخته می‌شود.فرزندان با توجه به رفتارهای پدر، مسئوليت پذيری، اجتماعی بودن، چگونگی ارتباطات خانوادگی، مديريت در مسائل مختلف اقتصادی، خانوادگی و اجتماعی را می­آموزند و پس از تشكيل خانواده به همان شيوه سعی در اداره امورشان خواهند داشت. بنابراين يك خانواده سالم بايد دارای اعضای سالم و روابطی سالم باشد و هرگونه مشكل و اختلالی در اين زمينه می‌تواند بستری برای انحرافات روحی و جسمی فرزندان و ساير اعضای خانواده شود.

وی اعتياد را يك مسئله چند وجهی دانست و اظهار داشت: بی شك علل و عوامل بسياری در سلامت يك خانواده مؤثر هستند و اعتياد يكی از مخرب ترين عوامل فروپاشی خانواده‌ها محسوب می‌شود بنابراين بايد جهت پيشگيري از اعتياد و مبارزه كامل و موفق با مواد مخدر به موضوع خانواده اهميت داد و آموزش به اين نهاد مهم و اساسي را در اولويت امور قرارداد. البته فرهنگ سازی نيز در پيشگيری از اعتياد بسيار موثر است و دستگاه‌هاي مربوطه بايد به آن اهميت بيشتری دهند.

عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران در پايان خاطر نشان كرد: رويكرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر كه توسط وزير كشور و دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر مطرح شده است، بسيار در كاهش اعتياد موثر خواهد بود البته اگر همه دستگاه‌ها، نهادها و مردم به مسئوليت خود واقف باشند و همه به صورت هماهنگ در اين راستا گام بردارند.

اطلاعات تماس

    • ایران - تهران - میدان هفت تیر - ابتدای خیابان بهار شیراز - جنب داروخانه دکتر ولی زاده - پلاک 189 - طبقه اول - واحد 2


این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

https://t.me/aftabmehrvarzi

https://www.instagram.com/aftabmehrvarzi

درباره کلینیک آفتاب مهرورزی

مرکز درمان سوءمصرف مواد آفتاب مهرورزی با هدف ارتقای دانش بالینی و ارایه درمان نمونه در سوء مصرف و وابستگی به مواد و مداخله در سایر رفتارهای اعتیادی زیرنظر اساتید و صاحب­نظران حوزه اعتیاد کشور در سال 1387 تأسیس شده ... ادامه جزئیات

تلفن های جدید کلینیک آفتاب مهرورزی


تلفن : 88864772
تلفن : 88864776
تلفن : 88864797

------------------------

فکس : 88319252

Scroll to top